Bryllup i Marvel-universet

Efter sigende kimer bryllupsklokkerne i år for Storm (fra X-Men) og Black Panther (som var den første sorte superhelt nogensinde). Der er egentligt blevet lagt op til forholdet for mange år siden i Marvel Team-Up #100, hvor Chris Claremont og John Byrne viste at de to havde mødt hinanden tidligere og antydede at de havde et forhold.
Nu tager Reginald Hudlin (som skriver Black Panther) og Eric Jerome Dickey (forfatter til miniserien “Storm”, der kommer i starten af 2006) tråden fra dengang op, og fortæller om Black Panthers – konge af Wakanda – søgen efter sin dronning. Historien kommer til at køre i Storm #1-#6 og Black Panther #14-#18.
Man kan læse mere her, hvor forfatterne bliver interviewet.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.