Christopher Arzrouni lagt på is af Weekendavisen

Der er dårlige nyheder for de der synes at tegneserier i forvejen ikke får den bedste dækning i de danske aviser. Weekendavisens Christopher Arzrouni, der blandt andet i sidste weekends udgave havde 1 1/2 sides interview med Linda og Valentin skaberne Christin og Mézières, er blevet lagt på is i mindst seks måneder.

Sagen har ikke direkte noget at gøre med Arzrounis virke som anmelder af tegneserier, men derimod med hans anmeldelse af Naomi Kleins bog ”Chokdoktrinen” hvor han er blevet taget i at have skrevet af efter den svenske forsker Johan Norberg.

Weekendavisen holder dog stadigt døren åben for Arzrouni når denne har haft lejlighed til at reflektere over forløbet omkring “Chokdoktrinen”. Selv om det er en ganske alvorlig sag at blive taget i snyd på denne måde er der sikkert flere tegneseriefans der vælger at være pragmatiske og håbe at Arzrouni får lov at genoptage ihvertfald den del af sit virke på Weekendavisen, andre vil måske finde det svært at stole på fremtidige anmeldelser. Og så er der måske nogen der vil mene at sagen er for vigtig til at tegneseriefans kan tillade sig at være særligt eftergivende overfor en af deres egne.

Har du en holdning til den aktuelle sag, så lad os høre dine kommentarer.

Udgivet af

Kent Damgaard

Kent Damgaard er til daglig en stille og fredelig konsulent i IT branchen, men når mørket falder på skifter han til sin hemmelige identitet og skriver om superhelte, vampyrer, varulve og andre gode og rare ting på forskellige websites. Ud over Tegneseriesiden bidrager han til www.comicwiki.dk og forummet på www.comiczone.dk. Sidstnævnte har han fungeret som nyhedsredaktør for i en årrække. Indenfor tegneserier foretrækker han amerikanske superhelte, detektiver og horror, gerne ting der rækker tilbage til de gode gamles politiske ukorrekte pulp dage.

3 tanker om “Christopher Arzrouni lagt på is af Weekendavisen”

  1. Nå det er HER Kent går og laver ballade! Sikke noget hø med Arzrouni – når man så ham på Komiks tænkte man jo ellers: Hvem ER dog den NYDelige lille mand…men skindet bedrager. HVORFOR er folk så snotdumme at tro at man kan snyde og så publicere det i den store stil uden at blive opdaget…?

  2. Jeg er overalt, man ser mig bare ikke fordi jeg lusker i skyggerne og bevæger mig i de hemmelige korridorer :-)

    Jeg vil sige at med den hurtige og uforbeholdne indrømmelse han kom med er jeg næsten tilbøjelig til at tro på hans erklæring om at det var en process der gik galt hvor han ikke længere kunne overskue sine noter. Men omvendt ved jeg også at jeg som mangeårig abbonent på Weekendavisen underbevidst gerne vil have at det skal være sådan.

  3. Jeg tror mit abonnemet løber på 20ende år – sså jeg kan kun være enig….og jeg må huske at kigge under sengen i aften….

Der er lukket for kommentarer.