ComicWiki vokser stadig!

I dag ramte vores yndlingstegneserieopslagsværk (nok det længste ord jeg har skrevet her på siden) ComicWiki, de 6000 sider. Stort tillykke med det og vi håber at have glæde af jer mindst 6000 sider endnu!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “ComicWiki vokser stadig!”

  1. Yay! Go ComicWiki … øh … det er jo også mig såeh, go me!

    Til alle andre – huske at give jeres input med derovre, så kan i også feste med når vi runder 7000 sider :-)

    Detaljeringsniveauet er i øvrigt ved at blive ret dybt nogen steder, der er sågar beskrivelse af indholdet i enkeltnumre af Fart og Tempo fra 1970 – når jeg tænker på hvad min samling fyldte inden jeg gav slip på den, så vil det være noget at et job at få dem alle lagt ind.

Der er lukket for kommentarer.