Den nye tegneserieside

Som skrevet tidligere, er der flere medlemmer, der har været – og er – med til at lave det spritnye og supersmarte all-star tegneseriemagasin Nummer 9.

Besøg det! Elsk det! Nummer 9 leve!

Menøøøøhhh … hvad så med sitet her, tegneseriesiden? Bliver her nu fuldstændigt dødt? Bliver siden nedlagt? Laver vi en Rackham (lukker aktivitet og lader arkivet stå)?

Nej, slet ikke.

Tegneseriesiden startede som fis og ballade og nørderier, men blev så meget mere seriøst hen ad vejen, samtidig med at jeg ikke rigtigt – af flere grunde – havde held med at tilføre siden bredde og almen appeal. Den har stadigt sin kerne centreret omkring de amerikanske tegneserier.

Nummer 9 er så den store, brede satsning med noget for alle (håber vi+) – og det passer mig storartet, for det giver mig mulighed for at skære ideen om en bred, altomfavnende tegneseriesiden væk og gå tilbage til at nørde igennem. Når jeg skriver til tegneseriesiden fremover, skal det være sjovt og ikke pligt.

Nok om mig – hvad med de andre skribenter? Som det ses, er Janus Andersen stadig i fuld gang og en del af de øvrige faste skribenter har også givet tilsagn om at ville blive ved med at skrive til sitet med mellemrum. Dog har Kent Damgaard, sidens ældste medarbejder – både målt på alder og på hvor længe han har skrevet til sitet ;) – valgt at stoppe sit virke her på siden og afsøge nye interesser. Jeg ønsker Kent held og lykke med det, siger tusind tak for hans store indsats på sitet og holder hans stol varm hvis nu

Tegneseriesiden startede sjovt, blev så mere og mere træls rent arbejdsmæssigt grundet uindfriede ambitioner og voksende arbejdspres, og bliver nu forhåbentligt fedt igen med en “tilbage til rødderne”-approach. Længe leve begge sites!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

7 tanker om “Den nye tegneserieside”

  1. Når du nu siger “tilbage til rødderne” forestiller jeg mig bunker af amerikanske tegneserier med mænd overvejende i trikot.

    Jeg sender dig en modvægt til dette om få minutter.

    Hvor er det godt du har mig! :D

  2. Ja, det er! Men det var nu ikke – udelukkende – mænd i trikot jeg tænkte på – mere pladsen til begejstring, ik’? Og du passer jo helt vildt ind der. Lissom.

  3. Nu er jeg ikke nørd – bare glad for tegneserier og vældig begejstret for mænd i trikot. Derfor her jeg vist ikke helt forstået nuancerne.. hvad er der på Nummer 9 som ikke kunne havde været her? Eller omvendt?

  4. “Kunne have været” er centralt i din sætning. Der var ikke nogen hindring for at tegneseriesiden kunne være blevet lige så bred og opdateret som nummer9. Sådan blev det bare ikke, og det er fint nok.

Der er lukket for kommentarer.