Første kig på Jokeren i “The Dark Knight”

På siden ibelieveinharveydenttoo.com – der er en del af promoveringen af den nye Batman-film “The Dark Knight” – kan man finde følgende billede:

Heath Ledger som Joker

Ikke dårligt! Jeg hører jo til dem, der synes at Jokeren ikke bør være en komisk figur, men scary som bare fanden og det her er klart et skridt i den rigtige retning. Jeg har ikke rigtigt noget forhold til Heath Ledger, men mon ikke denn film kan ændre på det?

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.