Fox går Super-Saiyajin: Dragonball Live Action film på vej

Dragon Ball - Son Goku bliver Super SaiyajinJo, du læste rigtigt – 20 Century Fox har en live-action filmatisering af Akira Toriyamas berømte manga Dragon Ballprogrammet til næste sommer, og det endda med et budget på over 100 millioner dollars.

Der er endnu ingen forlydener om hvem der instruerer eller spiller med i filmen, men man forventer at færdiggøre optagelserne næste juni, så der kan ikke være længe til vi får noget at vide. Nogen bud på hvem der skal være Son Goku?

… nu kan vi så se frem til en film med kampscener på 14 timer, hvor deltagerne hiver den ene ultimative kampteknik frem efter den anden… ;)

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

9 tanker om “Fox går Super-Saiyajin: Dragonball Live Action film på vej”

  1. Jeg har bange anelser til hvordan det her ender…
    Dragon Ball er nice, men tror ikke det vil fungere som film.

  2. Der skal min. være et stort budget tilstede for at filmen kan bære, istedet for at briste, når man tænker at der nok skal bruges en hel del effekter, som i filmen tranformers. Men vi for se hvordan det hele ender. jeg krydser fingre.

  3. Jeg har så store forvendtninger til den, og ud fra hvad jeg har læst så tror jeg ikke den bliver speciel god, selv om jeg er så stor en fan af den, men kan selv se da de lavede sailormoon til live action, det kan godt være folk er vilde med den, men jeg synes den er lidt overdreven, de skulle måske have gjort lidt mere ud af at gøre deres forvandler magen til dem serien, så spørgsmålet om hvordan Songoku bliver super sayian er hvis også stort, hvis han bare lige pludselig bliver det, uden at det næsten magen til de i serien

Der er lukket for kommentarer.