Hjemmeside for The Spirit-filmen

The Spirit Movie Poster

Frank MillerFrank Miller er godt i gang med sin filmatisering af Will Eisners mesterværk, The Spirit, og nu er der kommet en hjemmeside for filmen.

Foreløbigt er der ikke meget på siden – de største trækplastre er et forum og en video med Frank Miller, hvor han siger lidt om hvor godt det går med indspilningerne og hvilket unikt hold der står bag filmen. Man kan også læse en synopsis af handlingen og lidt om skuespillerne, der fylder de forskellige roller.

Jeg er stadig lidt forbeholden overfor ideen om en The Spirit-film (og især instrueret af Frank Miller i lyset af hans seneste par års produktion), men ender nok med at give mig – det skal nok blive visuelt overvældede og underholdende. Og castingen er bestemt ikke håbløs, så mine fingre forbliver krydsede.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.