Luc Besson køber filmrettighederne til Tardis Adele

AdeleVariety beretter at Luc Besson – manden bag film som Nikita, Leon og ikke mindst The Fifth Element – igennem sit firma EuropaCorp har købt rettighederne til Jacques Tardis serie om Adele Blanc-Sec.

Planen er at lave en trilogi – om Besson selv har tænkt sig at instruere, vides pt. ikke. Et forsigtigt bud vil være at første film er klar i 2009.

Tardi påbegyndte sin serie om den kyniske journalist/forfatter, som kæmper mod mørkets magter i mellemkrigstiden i 1976, og indtil videre er der kommet 8 bind, som alle er oversat til dansk.

Man kan se serien som en slags bedstefar til serier som Hellboy, der foregår i et univers, som på mange måder ligner Adeles.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “Luc Besson køber filmrettighederne til Tardis Adele”

  1. Så er spørgsmålet jo bare om det bliver en animationsfilm, ligesom den sidste han lavede, eller en film med rigtigte personer. Hvis det bliver en animationsfilm, så er den højst sandsynligt ikke færdig i 2009

Der er lukket for kommentarer.