Nyheder fra Wondercon ’06

Newsarama har en fin artikel som opsummerer det netop afsluttede WonderCon ’06, og blandt de mere interessante nyheder er:

Grant Morrison bliver fast forfatter af Batman – han har allerede plottet 15 numre og beskriver sin version af Batman som “a fun guy, more healthy, more like the ‘Neal Adams, hairy-chested, love-god’ version of Batman”. Jeg kan ikke vente!
Ydermere starter Paul Dini – bedre kendt som manden bag den animerede Batman-serie – på titlen Detective Comics, så der er lagt op til store ændringer for den mørke ridder.

Batman / SpiritThe Spirit / Batman kommer i løbet af året, efterfulgt af en månedtlig The Spirit-serie skrevet og tegnet af Darwyn Cooke, bedr ekendt som forfatter og tegner af The New Frontier, som omhandler DC-heltene i 1950’erne.
Jeg har svært ved at finde en bedre arvtager til seriens ånd end Cooke, så det tegner også til at blive et af årets højdepunkter.

Der er mange andre ændringer i DC-universet, så læg din vej forbi Newsarama og læs mere.

 

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.