Nyt dansk podcast om tegneserier

Ondskabens Flydende Vatikan (eller OFV) er titlen på et nyt dansk podcast om tegneserier. Formen er ganske enkel – tre nørder (ordet er brugt i den absolut mest positive betydning!) taler om tegneserier. Og det er vel at mærke ikke vilkårlige tegneserier – OFV tager fat på de nyere amerikanske events og forklarer hvad der er sket og skiller skidt fra kanel.

Der er gang i diskussionerne og også de vilde fabulerende armbevægelser, om end jeg synes der er en tendens til at de er lidt negative i det – kommer der slet ikke nogen gode nye tegneserier? Men det er naturligvis også noget mere underholdende at være negativ. ;)
Folkene bag podcasten er rimeligt vidende omkring amerikanske tegneserier, hvilket skinner igennem flere steder.

Indtil videre udkommer podcasten ugentligt, bortset fra en pause da en af bagmændende var i udlandet.

De første afsnit er desværre plaget af en skrattende lyd, men Vatikan-folkene er efter sigende i gang med at købe nyt udstyr, så der er bedre lydkvalitet i podcastens fremtid.

Man skal unde sig selv at lytte til Ondskabens Flydende Vatikan – man er underholdt hele vejen og kan i værste fald risikere at lære noget. Hvis det er sjovere at lave end at høre, må det virkeligt være sjovt at lave!

Og fik jeg nævnt at man kan vinde præmier? Der er nu ingen undskyldning for ikke at høre …

Ondskabens!

Flydende!

Vatikan!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “Nyt dansk podcast om tegneserier”

Der er lukket for kommentarer.