Return of the son of komiks.dk

Igen mere nyt fra komiks.dk, hvilket ikke er mærkeligt taget i betragtning at der er under en måned til festivallen.

Først er der komiks.dk-prisen, der bliver uddelt fredag aften. Der er 6 nominerede i disse kategorier:

Bedste danske debutant
Bedste børneudgivelse på dansk
Bedste udenlandske udgivelse
Bedste danske udgivelse
Bedste udenlandske udgivelse på dansk
Bedste danske serieskaber

Se nomineringerne på komiks.dks hjemmeside.

Så har de åbnet en særlig del af deres hjemmeside med fokus på børn – som de selv siger er her jo tale om fremtidens tegneserielæsere, så det er vigtigt at tage godt imod dem. ;)
Det ser rigtigt godt ud og det er et fint initiativ at tage særligt hensyn til børnene.

Og der er naturligvis mere – faktisk kan man redde verden ved at tage til komiks.dk! Det er naturligvis auktionen Draw The World Together, hvorfra alle pengene går til børn i den tredie verden. Læs mere om Draw the World Together på http://dtwt.blogspot.com/

Endeligt er det åbenbart heller ikke slut med nye gæster – her i sidste time har de annonceret at Nao Yazawa, medskaberen af shojo-mangaen Wedding Peach, er at finde på årets festival. I sandhed et imponerende program!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.