Sig din mening om tegneseriesiden

Tegneseriesidens store brugerundersøgelseI vores evige higen efter at gøre siden bedre, har vi barslet med et spørgsskema.

Et spørgeskema? Er siden nu blevet brugerdrevet og neo-kommunistisk? Sælger vi ud i populismens helllige navn og skyller vores værdier ud med badevandet i et leflende forsøg på at tiltrække læsere, stadig flere læsere?
Sic transit gloria tegneseriesiden – live og i technicolor!

Man kunne naturligvis også lægge den vinkel, at det er relevant – og i øvrigt høfligst – at høre hvad sidens læsere tænker om det vi skriver, den måde vi gør det på og nogle af de fremtidige tiltag vi har under overvejelse. Det kan holde os skarpe, hjælpe med at ramme den rigtige vinkel og frem for alt forhåbentlig give både os og jer en bedre side.

Nuvel, ikke mere snak – deltag i undersøgelsen (undersøgelsen er afsluttet og vi tygger på resultaterne. Tak til deltagerne!). Det er anonymt, tager max. 5 minutter og er en stor hjælp for os – på forhånd tak!

Mand, vi kan risikere at lære noget.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “Sig din mening om tegneseriesiden”

    1. Jeg forstår ikke hvad du mener – hvorfra vil du slettes? Hvis du mener spørgsskemaundersøgelsen, foregik den anonymt, og jeg har ikke nogen chance for at finde din besvarelse. Eller misforstår jeg dig?

Der er lukket for kommentarer.