Tegneseriens svar på iTunes?

Faldt for nylig over PullBox Online – en side hvor man kan købe elektroniske tegneserier til den nette pris af $0.99, altså lige omkring 6 kroner. Serierne kan downloades som PDF eller i CBR-formatet, der kan læses af bl.a. programmet CDisplay.
Det er endnu kun mindre forlag der er repræsenteret, men kommer nogle af de store på banen, kunne jeg sagtens forestille mig at downloade enkeltnumre for så senere at købe en eventuel samling, hvis jeg har kunnet lide serien. Allerede nu skal jeg da have kigget nærmere på Jim Mahfood og nogen af IDW Publishings udgivelser.

Hvad synes I derude? Er elektroniske tegneserier noget I kunne tænke jer at bruge penge på? Skriv en kommentar og lad folkets røst blive hørt!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.