Tegneseriesiden nomineret i seriejournalens netkåring

Seriejournalens logoOvre på Seriejournalen er de i gang med deres årlige netkåring, og i kategorien “Bedste danske tegneserierelaterede website 2007” er tegneseriesiden.dk at finde blandt de nominerede.

Vi er naturligvis glade og beærede over at være endt på en så eksklusiv liste, og vil naturligvis lave en slet skjult opfordring til alle vore læsere om at afgive deres stemme på rette sted. ;)

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

3 tanker om “Tegneseriesiden nomineret i seriejournalens netkåring”

  1. Familie og venner må også gerne stemme på os :)

    Det er hårde odds at skulle slå SJ på hjemmebane, men hey – OB har også slået Real Madrid en gang.

  2. Ovre på Seriejournalen er resultatet nu offentliggjort, og vi blev nummer tre! Det er vi ret glade for her på redaktionen!
    Vi takker mange gange for alle de stemmer vi modtog – det varmer!

  3. Det er rigtigt flot. Mega-stort tak til alle der stemte på os, det varmer at se ens arbejde blive anerkendt, og det motiverer også til at forsøge at gøre det bedre til næste gang.

    Nu har Sleazehound jo vist at det ikke er umuligt at slå dem på hjemmebane :)

Der er lukket for kommentarer.