Trailer til 30 Days of Night

Traileren til 30 Days of Night – filmatiseringen af Steve Niles og Ben Templesmiths tegneserie af samme navn – er at finde hos IGN.

Her er der et par screenshots:

30 days of night - screenshot 1
30 days of night - screenshot 2

30 days of night - screenshot 3

30 days of night - screenshot 4

Jeg glæder mig personligt – jeg synes tegneserien var et friskt pust i horrorgenren og det ser ud til at filmen bevarer tonen fra serien. Og jeg er en sucker for “isoleret et fjernt sted sammen med unævnelig trussel”-horror (se også: John Carpenters The Thing).

30 Days of Night udgives på dansk under titlen Nat i 30 dage af forlaget G. Floy Studios.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.