Trailer til animeret Dr. Strange-film

Der er udsendt en trailer til den kommende Dr. Strange-film, og man kan se den på YouTube:

Jeg vil se mere af filmen før jeg udtaler mig endeligt, men det ser da ok ud når nu de absolut skal lave om på historien. Jeg er heller ikke 100% vild med tegnestilen, men det er måske bare min alder der viser sig … den gode Doktor er i al fald en af mine yndlingsfigurer, så filmen får klart en chance!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Trailer til animeret Dr. Strange-film”

  1. By the hoary hosts of Hoggoth,:cthulhu: den skal ses :)

    Jeg synes tegnestilen er ok, men havde hellere set noget mere i stil med det gamle Steve Ditko, men det er nok svært at gøre idag hvor der er nogen ret faste forventninger til hvordan en Marvel tegnefilm skal se ud – den her ligner jo Avengers og Iron Man i stil.

    Men det er nok bare os der er gamle – jeg synes for eksempel heller ikke at tegnestilen i Dr. Strange: The Oath er “rigtig”.

Der er lukket for kommentarer.