Avengers møder … Transformers

Avengers / TransformersMere nyt fra NYCC – denne gang om et for mig uventet crossover, som ikke desto mindre har potentiale: Avengers vil møde Transformers i en miniserie på fire numre. Serien markerer efter sigende også indledningen på et tættere samarbejde mellem Marvel og Top Cow (som har licensen til Transformers). De fire numre er skrevet af Stuart Moore og tegnet af Tyler Kirkman.

Historien kommer til at foregå mellem de to første New Avengers-historier (Breakout og Sentry) og de to Transformers-historier (Infiltration og Escalation), og kommer til at omhandle det første møde mellem de to grupper.

På Avengers-siden kommer vi til at se Captain America, Iron Man, Luke Cage and Spider-Man, Ms. Marvel og The Falcon, mens Transformers stiller op med Bumblebee, Ratchet, Prowl, Jazz og Wheeljack, anført af Optimus Prime.

Stuart Moore har tænkt sig at skrive historien med store armbevægelser, a la Ultimates. Det bliver spændende at se hvad de finder på.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Avengers møder … Transformers”

  1. Interessant at der igen annonceres crossover mellem de to forlag. Sidste år var det Silvestri der skulle levere et antal forsider og så var der X-Men/Cyberforce som crossover.

    Det lader til at det har været ganske nyttigt for Silvestri at han aldrig smækkede med døren da han i sin tid smuttede fra Marvel.

Skriv et svar