Tegneseriesiden: the final chapter

Kære læsere

Som I nok har lagt mærke til, bliver siden stort set ikke opdateret længere. Det er der flere grunde til.

Den første grund hedder nummer 9 – jeg lægger en masse udviklingstid derovre (der sker snart store ting på den tekniske front), og en del af de faste skribenter er på min anbefaling migreret derover. Det er lige efter mit hoved og en udvikling jeg er rigtig glad for – hvis ikke du er læser, skal du se at blive det nu.

Den anden grund er mere personlig. Tegneseriesiden startede som et personligt projekt og et uimodståeligt behov for at skrive noget begavet om nogle af de fantastiske tegneserier, jeg gik og læste. Det lykkedes over al forventning, men nu er jeg et andet sted i mit liv, hvor det at skrive om tegneserier lige pt ikke fylder så meget – og så giver det ikke mening for mig at blive ved med at lade som om det er tilfældet.

Eller sagt på en anden måde: enhver sætning skal afsluttes med et punktum og ethver historie skal have en afslutning, fordi uden afslutninger giver helheden ikke mening.

Så: farvel og tak for nu. Tak til alle skribenterne, som løftede og muterede projektet til noget andet og mere end jeg havde tænkt fra starten. Tak til forlagene, som leverede anmeldelseseksemplarer. Og ikke mindst tak til alle læserne – nogle stille, andre deltagende. Det har været det hele værd.

Mange gode hilsner,

Ulf Reese Næsborg, chefredaktør, slavepisker og idemand (find selv på flere titler).

PS. Selv om der ikke kommer yderligere opdateringer, forbliver siden online som arkiv.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

4 tanker om “Tegneseriesiden: the final chapter”

 1. Jeg synes at det er godt at du sætter et endeligt punktum og lukker af, i stedet for at stedet ender som et “hvad blev der egentlig af dem”.

  Jeg nåede selv til samme punkt som Ulf, bare et stykke tidligere. Det var ikke længere nødvendigt for mig at fortælle andre hvad jeg læste.

  De næste ting der kommer fra min side vil være mine egne historier, hvis ellers Preben eller nogen andre gider tegne for mig, ellers kan det være at jeg ender med en af de der mærkelige tegneserier uden billder i :)

  Det har været utroligt givende at være med. Jeg har mødt nogen fine mennesker blandt mine med-skribenter og selv om Ulf gerne vil beskrive sig selv som JJJ, så var det nok ofte ham der var Sinn Féin til min IRA når jeg ville kalde folk for “hundehoveder, hængerøve, socialdemokrater” og mange andre ting :-)

  Tak for godt samarbejde allesammen, måske mødes vi på slagmarken igen, må i altid være “the best at what you do” :-)

 2. Det er efterhånden et stykke tid siden, jeg har leveret mere eller mindre relevante ord til Tegneseriesiden, men jeg vil nu alligevel give dig nogle ord med på vejen, Ulf.

  For det første: Slavepisker dækker på ingen måde dit virke som redaktør. Jeg er overbevist om, at Eli Roth lavede Hostel-filmene med dig i tankerne…

  Nej, spøg til side. Det var en fornøjelse at levere de få artikler, jeg fik skrevet, og selvom jeg nu har påduttet Nummer9-redaktørerne mit dovne, inaktive og særdeles middelmådige skribenthjerte (jeg gemmer mig i skrivende stund for en af redaktørerne. Fortæl ham ikke, at I har set mig), så har jeg kun kære minder om Tegneseriesiden. Ellers havde jeg nok ikke kendt bl.a. Ulf, Carsten, Christian og Kent… Hmm… Kent. Ja, det var måske ikke så godt med ham.

  SPØG TIL SIDE!!

  Tillykke med sejren, Ulf. Du nåede frem til historiens naturlige slutning. Det skal man ikke tage for givet. Tegneseriesiden blev ikke kørt over i trafikken eller kvalt i sit eget opkast. Den fik lov til at dø af alderdom. Det er smukt.

  Så tak for at jeg måtte lege lidt med. Og held og lykke fremover.

Der er lukket for kommentarer.