Grant Morrison: Skotlands bedst klædte mand?

Serieskabere er traditionen tro som regel enten klædt i bermudaskjorter eller evt. noget mere excentrisk (f.eks. Alan Moores blå bowler), så de er ikke ligefrem de første man tænker på når ordet “velklædt” slynges ud i luften … men der er en første gang for alting:

Grant Morrison – forfatter til bl.a. All Star Superman, New X-Men, We3, Seven Soldiers, Invisibles og mange, mange andre er blevet nomineret i kategorien Most Stylish Male i 2007 Scottish Style Awards.

Han er da også en nydelig herre:

grant morrison

Vinderne annonceres d. 26. oktober.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “Grant Morrison: Skotlands bedst klædte mand?”

  1. Som jeg husker det var han endda en gang undertøjsmodel … jeg husker det kun delvist, for billeder af Grant Morrison i undertøj var lidt mere information end jeg havde brug for, så jeg lagde min hjerne i klorin natten over :-)

    Meget kan man sige om Alan Moores stil, men den er da gennemført, og jeg er ikke sikker på at jeg er klar til at se George Perez i helt sort tøj med sorte solbriller – han ville ligne en dårlig 3. rangs skurk fra Miami Vice :-)

Skriv et svar