Nu uden rygter: den officielle rolleliste til Watchmen

Watchmen-coverDer har været flere rygter fremme om hvem der skulle spille hvilke roller i Watchmen, men nu har Warner udsendt den endelige rolleliste (ifølge Variety):

Billy Crudup som Dr. Manhattan, Patrick Wilson som Nite Owl, Matthew Goode som Ozymandias, Jeffrey Dean Morgan som the Comedian, Jackie Earle Haley som Rorschach og Malin Akerman som Silk Spectre.

For mig er der tale om rimeligt ukendte navne, hvilket ved nærmere eftertanke nok må siges at være en fordel – ingen primadonnaer der forlanger deres rolle skrevet om, fordi de ikke synes at der er “kød” nok på den (ja, jeg kigger ondt på dig, Halle Berry).

Nu er det store spørgsmål hvordan de tætpakkede 12 numre serien består af kan konverteres til max 2½ times film uden at det gør ondt…

Who Watches the Watchmen? Det gør jeg, med lige dele forventning og skepsis. Jeg håber virkeligt at den bliver god, men dens odds er ikke just i top.

Lego Watchmen

Tilføjelse:

Det ser ud til at filmen også har fået en amerikansk premieredato (6. marts 2008), en officiel hjemmeside og en teaser poster:

Watchmen Teaser Poster fra ComicCon 2008

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

4 tanker om “Nu uden rygter: den officielle rolleliste til Watchmen”

  1. Jamendog!Billy Crudup er nu ikke helt ukendt. Det var f.eks. ham der spillede forsangeren i Almost Famous. Og så er han berygtet for at have forladt sin gravide køreste Mary Louise Parker til fordel Claire Danes.

Skriv et svar