serieland.dk – ny dansk hjemmeside om tegneserier!

Så sker der noget på den danske tegneseriehjemmesidefront! Der er en ny spiller på banen ved navn serieland, der har som mission

at undervise den almene dansker, om hvilke skatte der gemmer sig på tegneseriehylderne i boghandlen, og på biblioteket. Vi vil gøre det via anmeldelser af tegneserieudgivelser – både nye og gamle, hvor vi kigger kritisk på indhold, og forsøger at analyser værdier og mangler. Vi vil interviewe og portrættere folk i og omkring tegneseriebranchen, for at skabe et indblik i hvad det ér for en størrelse, og vi vil invitere de selvsamme folk til at skrive kritiske kronikker, så vi kan skabe en debat om hvor vi er, og hvor vi er på vej hen.

Det kan jeg jo kun klappe i hænderne over – det er da et formål der er til at tage og føle på. Der skal lyde et stort velkomme til serieland herfra – jeg følger spændt udviklingen og opfordrer vore læsere til at kigge på siden.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “serieland.dk – ny dansk hjemmeside om tegneserier!”

Skriv et svar