Friendly Neighbourhood Spider-Man #01

The Other #01Titel: Friendly Neighbourhood Spider-Man #01
Forfatter: Peter David
Tegner: Michael Wieringo
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 7.5]

Her starter den store Spider-Man event The Other.
Serien skal tjene dels som en “nye læsere kan starte her”-ting og dels som en “radikal ændring” af figuren Spider-Man (rygterne vil vide at han mister et af sine lemmer undervejs), og Marvels hype-maskine har været kørt i stilling i noget tid. Hvordan starter det så?
Det starter endda rigtigt lovende – Peter David er nu engang en af de bedste manuskriptforfattere som arbejder for Marvel, og han få lagt grunden til en næsten arketypisk Spider-Man fortælling med nye og gamle trusler, masser af spænding og humor og en cliffhanger af rang, som nok skal få i al fald mig til at hænge på til næste gang.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar