The Authority : The Magnificent Kevin (3 af 5)

The Magnificent Kevin #3Titel: The Authority : The Magnificent Kevin (3 af 5)
Forfatter: Garth Ennis
Tegner: Carlos Ezquerra
Udgiver: Wildstorm Comics
Karakter: [rate 7]

Igen et nummer som er bedre end det seneste i serien, for denne gang får Ennis gjort taberen Kevins fortid noget mere vedkommende end sidst. Humoren er stadig Ennis noget voldsomme og infantile galgenhumor, men nu virker det noget bedre en det noget forcerede #2.
Det er dog en tilsnigelse at kalde miniserien for “The Authority”, idet det eneste medlem af The Authority, som er med er Mid-Nighter, og det endda kun i et enkelt panel i et flash-back – på den anden side er det jo netop typisk Ennis, som synes at “den lille mand” er langt mere interessant end superhelten, og som gør sit bedste for at marginalisere eller endda latterliggøre superheltene i de serier han skriver.
En middel indsats for Ennis generelle standart (eller også er jeg ved at blive lidt træt af ham), men mon ikke det bliver bedre næste nummer, når flash-backet ophører og handlingen fortsætter?

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar