The Sentry #1

The Sentry #1Titel: The Sentry
Forfatter: Paul Jenkins
Tegner: John Romita, Jr. (cover af John Romita, Sr.)
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 7]

Efter at The Sentry er blevet den del af New Avengers, kommer her en miniserie, hvor vi får lidt baggrund på figuren, og det er umiddelbart lovende.
I New Avengers #10 lod det til at The Sentry var kommet af med sin skyggeside, The Void, men det lader det ikke til i dette blad, og hurra for det! En superhelt med et næsten grotesk højt kraftniveau (se f.eks. den måde han klarer Terrax på, en fjende som har givet bl.a. Fantastic Four store problemer) skal have en modpol for at gøre historien interessant, og det lader til at The Void er perfekt til rollen.
Foreløbigt en god start på en spændende historie om en spændende ny helt, og jeg glæder mig til næste nummer – det eneste negative jeg kan sige om serien er, at John Romitas streg umiddelbart ikke passer specielt godt til figuren og stemningen i serien, men jeg lader tvivlen komme ham til gode. Foreløbigt.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar