Ultimate Secret #04 (af 4)

Ultimate Secret #04Titel: Ultimate Secret #04 (af 4)
Forfatter: Warren Ennis
Tegner: Tom Raney
Udgiver: Marvel Comics
Karakter: [rate 7.5]

Der er fuld knald på dette sidste nummer af Ultimate Secret, og det er også tiltrængt efter tre forholdsvist stillestående numre inden dette. Vore helte trænger ind på Kree-moderskibet og stjæler filerne om Gah Lak Tus, så de kan forberede sig på hans/dens komme. Undervejs sparker Thor og Thing bagdel, Hawkeye demonstrerer hvorfor jeg er glad for at han døde i The Ultimates for nylig, og Mar Vell bliver ført tilbage til sin oprindelige form.
Ultimate Secret er nu afsluttet, og hvad er konklusionen? Umiddelbart synes jeg at jeg har ventet længe på forholdsvis lidt – der har været nogle store øjeblikke imellem, og der har ikke været nogle kiksede scener (i al fald ikke mange), men til gengæld kunne historien være blevet fortalt på et par numre, og så god er Ellis heller ikke til at skrive personer, at de kan fylde resten af pladsen. Men slutresultatet er jo nok som han vil have det: jeg hopper i sædet og kan næsten ikke vente på næste og sidste miniserie, Ultimate Extinction, som introducerer Gah Lak Tus som en trussel i Ultimate-universet.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar