Billeder fra LEGO Batman: The Video Game

Et koncept som jeg ville have været lidt skeptisk over for, hvis ikke det var for LEGO Star Wars, som var et fremragende spil.

Efter at have annonceret spillet sidste forår, er udviklerne nu så langt at de vil vise os screenshots fra spillet, og vi iler naturligvis med at bringe dem videre:

LEGO Batman & Robin

LEGO Batman & Robin 1

LEGO Batman & Robin 2

Hvis spillet så ellers holder samme standard som LEGO Star Wars – hvilket der er god grund til at håbe, da det er samme udviklere – kunne vi godt se på et af årets bedste spil.

Der er mange flere screenshots på Kotaku og mere information om spillet på den officielle hjemmeside.

LEGO Batman forventes udgivet sidst på året til PS2, Wii, Xbox 360, PS3, PC og PSP, så de fleste skulle have en chance for at komme til at spille det.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar