ComicWiki i nye klæder!

Vores allesammens yndlingsopslagsværk, ComicWiki, har i nogen tid arbejdet på et nyt design, og i går blev det nye design så offentliggjort, så smut over og kig på det. Og giv en hånd med nu du er derovre – de mangler måske en artikel om noget som netop du ved noget om!

ComicWiki logo

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “ComicWiki i nye klæder!”

  1. Det er faktisk blevet rigtigt flot derovre :) Det som jeg synes er med til at argumentere for at vælge at bidrage til ComicWiki fremfor den store Wikipedia er netop den store kreativitet folkene bag stedet lægger for dagen. Der bliver oprettet skabeloner som gør det lettere at lave artikler om ting, for eksempel behøver man stort set ikke at kende noget til Wiki-koder for at få en side om en superhelt eller en gruppe op at stå.

    Og så må man ikke glemme at nævne at der snart er 6000 sider derovre om alt fra Andeby til Zorglub :-)

Skriv et svar