Udstillinger på komiks.dk

Tegning af Nuka K. Godtfredsen

Der er meget at lave på komiks.dk, men skulle man få lidt tid til overs, kan man jo kigge på nogle af de fine udstillinger:

Valhalla revisited: retrospektiv udstilling med udvalgte originaltegninger af Peter Madsen fra den samlede Valhalla-serie.

Grønland på striber: Se den grønlandske tegner Nuka Godtfredsens flotte, malede originalsider, der med enkle og underspillede virkemidler skildrer den grønlandske mentalitet og hverdagsliv. Udstillingen indeholder både originalsider fra hans populære serie Andala og fra Nukas nuværende projekt ‘De Første Skridt’, der skildrer Grønlands historie.

Serier från hinsidan: Der er godt kog i tegneseriegryden på den anden side af Øresund. Få smagsprøver på svensk originalitet og nytænkning i vores udstilling af værker fra Serieskolan og fra kvindegruppen Dotterbolaget.

Derudover vil tegneseriemuseet stille med en udstilling med sjældne effekter fra tegneseriens historie, og i Vanløse Bibliotek (lige ved siden af Kulturhuset) er der samlet en omfattende udstilling af tyske tegneserier.

Med under en uge til festivallen starter, er der lagt i kakkelovnen til årets store tegneserierelaterede oplevelse. Tegneseriesiden er naturligvis også at finde på festivallen (helt bevist uden at en stand), og hvis I genkender mig er I naturligvis mere end velkomne til at komme og sige goddag.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar