Filmnyt: Iron Man-billeder og Magneto-film på vej

USA Today har et nyt billede fra Iron Man-filmen – her er det Tony Stark i skikkelse af Robert Downey Jr. der er færd med at lave den første prototype af Iron Man-dragten.

Downey, Jr. som Tony Stark

Ikke dårligt! Jeg begynder at se frem til denne film, selv om jeg egentligt ikke er specielt interesseret i figuren.

Og så rapporterer Variety at David Goyer skal instruere en film om Magneto, som de fleste vel kender i Sir Ian McKellens skikkelse.
MagnetoMen da filmen kommer til at handle om Magnetos oprindelse og hans vej til skurkerollen i de tre første X Men-film, bliver Magneto og Charles Xavier spillet af unge skuespillere, sandsynligvis med ingen eller minimal brug af McKellen og Patrick Stewart.

Ud over at være kendt som manuskriptforfatter til Batman Begins og Blade-filmene, er David Goyer også instruktøren af Blade: Trinity og den kommende “The Invisible”. Det kan nok blive værd at spise nogle popcorn til …

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.