Free Comic Book Day 2007

Free Comic Book Day
I lørdags var det Free Comic Book Day i USA, og i dag kom så de titler jeg havde bestilt hos Bjarne fra ComicZone – det er da en rigtig pæn leveringstid!

Nedenfor kan du se høsten (klik for stort):

Min høst fra Free Comic Book Day

Nu skal jeg bare have tygget mig igennem dem!

Hvis du ser en titel, du synes ser interessant ud, vil jeg gerne fortælle mere om den – bare skriv en kommentar. Ellers regner jeg med at lave kort omtale af de ti bedste eller hvor mange jeg nu ender med at synes om.

Og så lige en tak til Bjarne fordi ComicZone deltog i arrangementet. Håber at I deltager igen næste år!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “Free Comic Book Day 2007”

  1. Free Comic Book Day er en FED ting! Gratis tegneserier – what’s not to like? :-))
    Efter min mening går prisen som bedste FCBD-serie i år til Ron Kirkmans THE ASTOUNDING WOLF-MAN! En valulve-serie… WEEE! :hulk:
    -Ellers synes jeg at WHITEOUT så spændende ud – og så selvfølge LONE RANGER (man er vel bidt af en gal seksløber! :clint: )

    -Bjarne

Der er lukket for kommentarer.