Iron Man: Bridges som skurk og Jackson som Fury?

Så er der rygter og spekulation om Iron Man-filmatiseringen, men rigtigt gode af slagsen.

Først dette billede af de medvirkende i filmen:

Cast fra Iron Man
– vi ser Terence Howard som Starks bodyguard/ven (og senere helten War Machine) Jim Rhodes, Gwyneth Paltrow som Starks administrator Pepper Potts, Robert Downey Jr. som Tony Stark / Iron Man selv og endelig Jeff Bridges som hans mentor (og skurk?) Obadiah Stane.

Obadiah Stane stammer fra Scott Orson Cards Ultimate Iron Man (på dansk for et par år siden fra G. Floy), og er en af de ondeste skurke i nyere tid, så det har jeg ikke noget problem med. :)

Samuel Jackson / Nick FuryOg så det fedeste filmrygte i nyere tid: AICN spreder rygtet om at Samuel L. Jackson skal dukke op i filmen for en kort bemærkning … som Nick Fury!

– altså Fury fra Ultimate-universet, som bevidst er tegnet som Jackson – rygtet vil vide at Jackson er stor tegneserielæser, og er svært stolt over at blive “castet” i Ultimates, endda som den ultimative badass. Det kan blive sjovt at se ham dukke op, og mine forventninger er efterhånden skruet rigtigt højt op til denne film. Bare ærgeligt at jeg skal vente så længe på den …

Og hvis der er nogle der er med på en våd nørd-drøm: der er snak om en Avengers-film – der er Samuel L. Fury simpelthen nødt til at dukke op!

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Iron Man: Bridges som skurk og Jackson som Fury?”

Der er lukket for kommentarer.