Slut på X-Men

Marvel har udsendt dette teaser-billede:

X-Men Disassembled

Ingen yderligere information fulgte med fra forlaget ud over datoen 10. september 2007, hvilket er datoen for distributøren Diamonds Retailer Conference, hvor Marvel traditionen tro ventes at komme med en række udmeldinger om deres fremtidige udgivelser.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

2 tanker om “Slut på X-Men”

  1. NOOOOOOOO!!!!!!!!!………..siger jeg bare.Er det ikke Stve Mcniven der har tegnet billedet.Nu har vi jo den. 14, så er der kommet flere nyheder angående billledet.

Der er lukket for kommentarer.