Tegneseriesiden – det bedste danske tegneseriesite

Stillingen ved Seriejournalens netkåring 10 minutter før lukketid… i al fald hvis man spørger på nettet. Det gjorde Seriejournalen netop i deres årlige kåring af “Bedste danske tegneserierelaterede website”, og resultatet blev en endda rimeligt sikker sejr til tegneseriesiden – vi venter stadig på de officielle tal, men et minut før afstemningen lukkede kl. 24 førte tegneseriesiden med 31% af stemmerne, skarpt efterfulgt af Seriejournalen selv med 26%. På trediepladsen har vi vores gode venner ovre fra Comicwiki med 15% af stemmerne – tillykke med det!

Vi er naturligvis glade og stolte over det flotte resultat, og vil i den sammenhæng gerne takke alle jer trofaste fans, som har stemt på os – vi vil gøre vores yderste for at vise os værdige til jeres udsagn om at vi er den bedste danske tegneserierelaterede website.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

15 tanker om “Tegneseriesiden – det bedste danske tegneseriesite”

 1. Også en stor tak herfra til alle der har stemt på os. Trediepladsen sidste år var en stor anerkendelse, og at gå forbi SJ i år er fantastisk, det troede jeg ikke skulle lykkes.

  Tak for opbakningen derudefra – jeg lover at yde mit bidrag i 2009 også, både her og på ComicWiki.

 2. Jeg er sikker på at din stemme har talt for de reglementerede -2! ;)

  Og mange tak skal du have – jeg er jo ekstra stolt over sejren når det var over så kvalificerede “modstandere” som Serieland og ComicWiki (nå jo, og SJ selv) (nej, jeg er bestemt ikke ironisk).
  Må vi få en forudsigelse – tager du den næste år? :)

 3. Også til lykke til Ulf herfra. At Kent ikke troede det muligt at slå Seriejournalen i netkåringen må skyldes, at han er dårligt opdateret: Sleazehound.dk vandt sidste år.

 4. Joen: Tillykke tillykke, og meget velfortjent! Top tre ser rigtigt fornuftig ud i år!

  Næste år må vi have jer (det er jo også os) op i toppen :)

  Nu er det ihvertfald officielt, Frank Madsen har sunget, det er ovre, resultatet kan læses på SJ’s forsiden.

 5. Kent Damgaard: Næste år må vi have jer (det er jo også os) op i toppen )

  Som mit ComicWiki motto plejer at være, “det er kun et spørgsmål om tid”! Vi bygger (i fællesskab) et bjerg, som bliver større for hvert eneste bidrag. Til sidst kan man ikke undgå at se bjerget i landskabet. Jeg tror det er meget sværere for hjemmesider som denne eller tegneseriejournalen, idét man konstant skal skrive og vedligeholde og gøre opmærksom på sig selv, hvilket i så sandelig og i så høj grad også har gjort, hvorfor jeg synes det er så velfortjent i har vundet!

  Kent Damgaard: Citat

  Sweet! I bruger min “quote comments” plugin, jeg er pavestolt! Så har jeg osse vundet lidt, hehe :)

 6. Joen:
  Som mit ComicWiki motto plejer at være, “det er kun et spørgsmål om tid”! Vi bygger (i fællesskab) et bjerg, som bliver større for hvert eneste bidrag. Til sidst kan man ikke undgå at se bjerget i landskabet. Jeg tror det er meget sværere for hjemmesider som denne eller tegneseriejournalen, idét man konstant skal skrive og vedligeholde og gøre opmærksom på sig selv, hvilket i så sandelig og i så høj grad også har gjort, hvorfor jeg synes det er så velfortjent i har vundet!

  Ja, I har en kolossal fordel på den måde – indholdet siver bare lige så stille ind i (stats-)kassen! For en side som os er det – hvilket jeg heller aldrig har lagt skjul på – virkeligt vigtigt at kunne trække på ComicWiki, og jeg håber at vi kan få gang i noget yderligere synergieffekt med tiden.

  Joen:
  Sweet! I bruger min “quote comments” plugin, jeg er pavestolt! Så har jeg osse vundet lidt, hehe)

  Det styrer! Tak for det.

 7. Ulf Reese Næsborg: Ja, I har en kolossal fordel på den måde – indholdet siver bare lige så stille ind i (stats-)kassen! For en side som os er det – hvilket jeg heller aldrig har lagt skjul på – virkeligt vigtigt at kunne trække på ComicWiki, og jeg håber at vi kan få gang i noget yderligere synergieffekt med tiden.

  ComicWiki vil altid være til rådighed for alle mulige samarbejder hvad der end kan findes på!

 8. Frank Madsen: Også til lykke til Ulf herfra. At Kent ikke troede det muligt at slå Seriejournalen i netkåringen må skyldes, at han er dårligt opdateret: Sleazehound.dk vandt sidste år.

  Det så jeg skam godt – men jeg troede ikke at vi kunne gøre dem kunsten efter.

 9. Kent Damgaard:

  Frank Madsen: Også til lykke til Ulf herfra. At Kent ikke troede det muligt at slå Seriejournalen i netkåringen må skyldes, at han er dårligt opdateret: Sleazehound.dk vandt sidste år.

  Det så jeg skam godt – men jeg troede ikke at vi kunne gøre dem kunsten efter.

  Hm – den citatfunktion er godt nok forvirrende sat op. Svært at se, hvem der siger hvad og folk råber i munden på hinanden i andres indlæg. Måske nogle farvede kasser til markering ville være en god ide.

 10. Det er helt sikkert Frank, men med et nyt look på vej indenfor de nærmeste par dage (hvor synlige citater er implementeret) har det rimeligt lav prioritet… :)

  Desuden burde du vide at tegneseriefans per default råber i munden på hinanden! ;)

Der er lukket for kommentarer.