Thor: Blood Oath #1-3 (af 6)

Thor: Blood Oath #1Thor: Blood Oath #2Thor: Blood Oath #3
Titel: Thor: Blood Oath #1-3 (af 6)
Forfatter: Michael Oeming
Tegner: Scott Kolins
Udgiver: Marvel Comics
Bedømmelse (samlet): [rate 8]

Jeg ved ikke om det er pinligt for en skandinavier at kunne lide Marvels udgave af Thor, men det kan jeg altså, og denne miniserie er fremragende: veloplagt dialog og persontegning, smukke og dynamiske tegninger og en basalt spændende historie, som faktisk er meget i Lee/Kirbys ånd.
Historien foregår i Thors velmagtsdage, hvor Warriors Three er anklaget for mord, og Thor drager afsted med dem for at finde forskellige magiske genstande, som kan indfri deres blodgæld til jætten Gnives. Det foregår helt som sådan noget skal, med en blanding af råstyrke, evner og held. Anbefales.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

Skriv et svar