DC udnævnt som "Årets Udgiver"

Det er januar-udgaven af Wizard, som udnævner forlaget som årets udgiver, bl.a. baseret på Green Lantern: Rebirth og Infinite Crisis. I naturlig forlængelse heraf udnævnes Geoff Johns som “Man of the Year“, bl.a. for sit arbejde på ovennævnte titler.
All Star Superman #1 af Grant Morrison og Frank Quitely blev udnævnt til “Single Issue of the Year“, og fik betegnelsen “ikke kun det bedste enkeltnummer i år, men et af de bedste enkeltnumre om Superman, der nogensinde er udgivet”. Jeg er ikke uenig.
Morrison og Quitely fik også (berettiget) ros for WE3, som blev kaldt “Miniseries of the Year”. WE3 kommer snart på dansk fra forlaget G. Floy Studios.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.