Den store dag

Spider-Man 3

Så er det i dag vi kan sætte os ind i biografens venlige mørke og (forhåbentligt) nyde Spider-Man 3.

Det ser ud til at det allerede går ret godt for filmen – jeg tager et par tilfældige overskrifter:
Spider-Man shovels it in – filmen har allerede indtjent $30.000.000 inden den den har premiere i USA.
Spider-Man 3 advance tickets set new records – 94% af alle tilgængelige billetter i USA er udsolgt her på premieredagen.
Spider-Man 3 sets records in Asia – filmen har sat rekord i Japan, Korea, Hong Kong, Thailand, Malaysia, Singapore, Phillippinerne og Taiwan som bedst indtjenene premierefilm i nyere tid.

Jeg er personligt ret spændt – jeg synes at de to første var veludførte og så meget i seriens ånd at man tilgav dem deres småfejl. Bliver klokken ikke snart 18.30?

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Den store dag”

  1. Som aktionær kan jeg vist godt være tilfreds allerede inden jeg har set filmen
    :clint: og når nu han endeligt får noget ordentligt sort tøj, så må man jo hellere komme ind og se den :spidey:

Der er lukket for kommentarer.