Edward Norton er Hulk

Edward NortonVariety rapporterer at Marvel / Universal har hyret Edward Norton til at spille Bruce Banner i den nye Hulk-film.

Filmen, der er fortsættelse/genindspilning/relaunch af Ang Lees film af samme navn fra 2003. Instruktøren er Louis Leterrier, som tidligere har instrueret actionfilmen Transporter (og dens fortsættelse) samt Danny the Dog. Manuskriptet bliver skrevet af Zak Penn, der er manden bag Elektra, X2 og X-Men: The Last Stand.

Norton kender vi jo fra The Illusionist, American History X og ikke mindst Fight Club, hvor han har prøvet kræfter med at spille en figur med personlighedsspaltning.

“Jeg er Bruces dårlige barndom.”

Ikke et dårligt valg, synes jeg. Hvis denne film så bliver 100% fri for mutantpudler er det da noget at se frem til – om intet andet så som en god popcornfilm.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

5 tanker om “Edward Norton er Hulk”

 1. Jeg synes så længe der ikke er mutanter i filmen, så bliver den dårlig, med en hjerneløs stor grøn muskelbundt.

 2. :hulk:
  Hvis en film skal have mutanter i for at være god, er der ikke mange film som du kan lide, hvad? ;)
  Men seriøst, muterede pudler er hverken skræmmende eller interessante eller på nogen måde nødvendige for handlingen i den første film. Jeg synes at det ville have været federe med en mere aktiv (og måske endda kendt) skurk – Abomination eller Leader eller en af de ca. 1000000 andre der er i Hulks univers.
  Og ja, Hulk er et stort hjerneløst muskelbundt, men Bruce Banner er på den anden side en af de 2-3 mest intelligente mennesker i Marveluniverset, og den kontrast er fed, synes jeg.

 3. Man ser jo næsten ingenting til Banner.
  Ikke i den første film, og nok heller ikke i den her film.

 4. Det er rigtigt, og alligevel syntes mange fans (så vidt jeg har forstået) at der var for lidt HULK SMASH i den første film, hvilket jo nok ikke giver Banner for meget tid på skærmen i den nye.
  På den anden side hyrer de vel ikke en så højt renommeret skuespiller uden at bruge ham. Vi får se.

 5. var der mutanter med i den første film da.

  Det er godt nok lang tid siden jeg har set filmen, men jeg kan ikke huske at der var mutanter med i den.

Der er lukket for kommentarer.