Marvel reducerer Spider-Man til ét blad

Spider-ManI følge Newsarama

Det ser ud til at Marvel sløjfer Friendly Neighborhood Spider-Man og Sensational Spider-Man efter den igangværende historie, One More Day. Tilbage bliver så Amazing Spider-Man, der så til gengæld vil udkomme tre gange om måneden.

Ideen er så, at de vil køre “story-mode”, hvor et kreativt team skriver én historie og et nyt så skriver den næste.

Et interessant træk – hvad siger I? Jeg synes personligt at det er fedt at der kun er ét blad at følge med, og kunne godt ønske mig noget lignende med X-Men-universet (selv om X-Factor naturligvis skal blive ved med at udkomme seperat :D ).

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.