Mythbusters ser på superhelte

MythbustersEt lille sidespring: det ser ud til at Mythbusters – programmet, der undersøger om moderne myter kan være sande eller ej – skal kigge på fysikken i superheltetegneserier:

You’re not seeing things. As uncomfortable as it is, it’s true. The Mythbusters are wearing their underpants on the outside. And why? Because this episode is the Superhero Hour — the Marvel comic maestros are put under the MythBusters microscope.

Jeg falder nogen gange i Mythbusters og er behørigt underholdt, så jeg håber da jeg falder over dette afsnit. Det lyder som om det kunne være rigtigt sjovt.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

7 tanker om “Mythbusters ser på superhelte”

  1. Spøjst, jeg ser det ellers rimeligt tit, men jeg kan ikke huske den episode. Et eller andet sted i mit baghovede er der et spinkelt håb om at det også involverer at Kari Byron skal klæde sig ud som Batgirl :-)

Der er lukket for kommentarer.