Justice League-film på vej

JLADer har gået rygter om det i nogen tid, men nu skulle det være ganske vidst: Warner er i fuld gang med at lave en Justice League-film, og gerne så hurtigt som muligt rapporterer Blog@Newsarama:

JLA is one of the projects the studio hopes to rush into production before a potential talent strike essentially shuts down the film industry next summer.

Contracts with the Screen Actors Guild and Directors Guild of America expire on June 30, which means studios must start filming by March 1 to beat the strike deadlines. It also means Warner Bros. will have to hire a director immediately and begin casting.

Det bliver spændende at se hvilke helte de tager med i filmen – Superman, Batman og Wonder Woman bør være selvskrevne, ligesom det er skuffende hvis ikke Flash og Green Lantern dukker op på en eller anden måde. Men ellers? Er det overhovedet ønskværdigt at have flere helte med i filmen – vil de kunne få nok screentime?

Men ellers ved jeg ikke rigtigt hvordan jeg har det med denne nyhed – en JLA-film er jo pricipielt en god ting, men der kommer sjældent noget godt ud af at Hollywood skynder sig. Desuden ser det ud til at vi hverken får Christian Bale eller Brandon Routh som Batman og Superman, så jeg forholder mig skeptisk indtil der bliver grund til det modsatte …

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

3 tanker om “Justice League-film på vej”

  1. Mange helte i samme film har det jo med at give infight mellem skuespillerne, bare se Halle Berry vs. Hugh Jackman og Famke Janssen i X-Men filmene.

    Mon ikke man speeder processen op efter at Marvel ifm. de seneste regnskabstal annoncerede at Iron Man ville blive fulgt op af Captain America og Thor som oplæg til en Avengers film.

  2. Den første film fokuserede jo meget på Wolverine og Jean Grey, så allerede efter den begyndte Halle Berry at snakke om at hun ville have en større rolle i de næste film. Efter toeren var hun stadigt ikke tilfreds så det er derfor hun i treeren skal overtage Xaviers institut og har nogen større scener.

Der er lukket for kommentarer.