Nyt teaser-billede fra DC

Som dansk læser af DC comics er man ilde stedt med hensyn til de mange store crossover begivenheder der er sket indenfor de seneste år. Mens vi har været heldige at få både House of M og Civil War fra Marvel, så har der desværre ikke vist sig en lejlighed til at udgive Infinite Crisis, 52 eller Countdown. Så indtil videre er fans der ønsker at være med på noderne hos DC henvist til de amerikanske udgivelser.

Personligt er jeg stadigt igang med trade paperback udgaverne af 52 og derfor håbløst bagud. Til gengæld kan jeg varmt anbefale 52 som et overraskende bevis for at man godt kan fortælle historier i DC universet uden at de største helte er med.

Til gengæld ved jeg at de store helte er med i både Countdown og den nyeste annoncering Final Crisis, i hvert fald hvis man� skal dømme efter den række af såkaldte teaser-billeder som DC har udsendt. Hvis nogen ikke skulle være bekendt med konceptet, så går det ud på at DC i god tid inden udgivelsen frigiver et billede som så at sige skal sætte stemningen for den kommende udgivelse.

Fortolkningen af disse billeder er tilsyneladende en hel videnskab i sig selv, for eksempel skulle man kunne udlede af nogen billeder hvem der overlever historien ved at se hvilke figurers fødder som er i kontakt med jorden på billedet.

Hvorom alting er, så har DC igen frigivet et billede som ser ud til at annoncere en Final Crisis netop på det tidspunkt hvor den nuværende Countdown historie vil slutte.

Final Crisis

Selv om DC generelt ikke er så slemme som Marvel til at genoplive helte og omstøde store ændringer til dere univers, så skal ordet “Final” sikkert tages med adskillige gran salt.

Udgivet af

Kent Damgaard

Kent Damgaard er til daglig en stille og fredelig konsulent i IT branchen, men når mørket falder på skifter han til sin hemmelige identitet og skriver om superhelte, vampyrer, varulve og andre gode og rare ting på forskellige websites. Ud over Tegneseriesiden bidrager han til www.comicwiki.dk og forummet på www.comiczone.dk. Sidstnævnte har han fungeret som nyhedsredaktør for i en årrække. Indenfor tegneserier foretrækker han amerikanske superhelte, detektiver og horror, gerne ting der rækker tilbage til de gode gamles politiske ukorrekte pulp dage.

2 tanker om “Nyt teaser-billede fra DC”

  1. Titlen "Final Crisis" får mig uværgligt til at tænke på spilserien "Final Fantasy", som på skrivende tidspunkt er på 12 spil (spin-offs ikke medregnet), så jeg hopper naturligvis ikke på Final-delen.

    Til gengæld bliver det da spændende at se hvad der kommer ud af de anstengelser som DC har lagt for dagen i løbet af de sidste par år (siden Identity Crisis), da Final Crisis – så vidt jeg har forstået – skulle være den sidste krise i nogen tid og samle op på Identity Crisis, Infinite Crisis, 52, Countdown, og sikkert også et par stykker som jeg har glemt.
    Er der noget nyt om hvem der skriver og tegner? Jeg kunne godt håbe på nogle af forfatterne af den ganske rigtigt glimrende 52 (anmelder du eller jeg? ;) ), men det kunne nok godt risikere at blive Geoff Johns igen, hvilket også er ok.

    Men i øvrigt også et flot billede, der spiller godt på de store figurers ikon-agtige status. Er der nogen på billedet der ikke har været døde, bare for en kort bemærkning?

  2. Vi må se at få en DC anmelder også :-) jeg har allerede en mega backlog af Marvel ting (nogen var så letsindig at foreslå mig Waid og Weirengos udgave af FF). Men jeg skal se hvad jeg kan gøre :-)

    Jeg har ikke hørt noget om de kreative kræfter bag Final Crisis, men personligt så jeg også gerne Giffen, Morrison, Rucka med flere fortsætte det gode arbejde.

Der er lukket for kommentarer.