BOOM! Studios laver tegneserier for Pixar!

Det relativt nye forlag [[Boom! Studios|BOOM! Studios]] – nok bedst kendt for bl.a. tegneserier i [[H.P. Lovecraft|H.P. Lovecrafts]] Cthulhu-Mythos – annoncerede i dag at de har skrevet kontrakt med Disney/Pixar om at lave en lang række af tegneserier baseret på Pixars film.

Det hele starter med en serie baseret på The Incredibles (De Utrolige), skrevet af BOOM! Studios chefredaktør [[Mark Waid]] (Fantastic Four, [[The Flash]]) og med forsider af Darwyn Cooke (The New Frontier, [[Spirit]] ).

“Today, American comic books are aimed primarily at an older readership. Comics produced for an upcoming generation of readers are scarce – and BOOM! Studios aims to do something about that,” siger Waid.  “There will be comics for kids again!”

Næste trin er serier baseret på Toy Story, Finding Nemo, Monsters, Inc og naturligvis den nyeste Pixar-film Wall-E.

I mine øjne er det fantastiske nyheder – dels er jeg stor Pixar-fan og dels kan jeg kun støtte bestræbelser på at få børn til at læse tegneserier.

Derudover er Waid et perfekt valgt til Incredibles – Waids version af Fantastic Four viste jo, at han mestrer holddynamikker til perfektion, og man kan med nogen ret sige at Incredibles er rimeligt inspireret af Fantastic Four. Cookes retro-inspirerede stil må også siges at være en perfekt match til filmens lækre credits og man kan kun ærgre sig over at han ikke tegner hele serien.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

4 tanker om “BOOM! Studios laver tegneserier for Pixar!”

  1. Det viser ihvertfald at det var et genialt træk at få Mark Waid ombord hos dem – de har rigtigt mange fornuftige ting på vej.

    I øvrigt en sjov blanding, som den ene yderlighed har de deres Lovecraft serier med gys og fæle monstre og så i den anden ende Pixar baserede serier :)

  2. Jeg tror man gør klogt i at holde øje med Boom! – ikke kun har de allerede nogle rimeligt stærke kort på hånden, men jeg har også en fornemmelse af at Waid stadig har nogle esser oppe i ærmet …

Der er lukket for kommentarer.