Hvem vil være superhelt?

Stan LeeSuperhelte er stadig oppe i tiden, man kan stort set ikke køre rundt med S-toget i København uden at støde på en reklame for den nye DVD udgave af Fantastic Four. En anden ting som er opp i tiden er reality shows hvor deltagerne skal vise deres mere eller mindre (oftest mindre af hensyn til underholdningen) talenter frem i et udskilningsløb over flere afsnit.

 I aften kan man opleve kombinationen af de to på TV2 Zulu hvor man har premiere på det amerikanske show “Who wants to be a superhero”. Hver deltager møder op med sin egen ide til hvordan han eller hun kunne være en superhelt. De kommende helte bedømmes herefter af ingen ringere end Marvel Comics’ levende legende Stan Lee og vinderen kan se frem til at blive udødeliggjort som sit helte-alter ego i en tegneserie skrevet af Stan Lee og udgivet af forlaget Dark Horse.

 Det er i aften klokken 21:50 at helte-aspiranterne første gang slippes løs på dansk TV.

 

Udgivet af

Kent Damgaard

Kent Damgaard er til daglig en stille og fredelig konsulent i IT branchen, men når mørket falder på skifter han til sin hemmelige identitet og skriver om superhelte, vampyrer, varulve og andre gode og rare ting på forskellige websites. Ud over Tegneseriesiden bidrager han til www.comicwiki.dk og forummet på www.comiczone.dk. Sidstnævnte har han fungeret som nyhedsredaktør for i en årrække. Indenfor tegneserier foretrækker han amerikanske superhelte, detektiver og horror, gerne ting der rækker tilbage til de gode gamles politiske ukorrekte pulp dage.

2 tanker om “Hvem vil være superhelt?”

 1. Vi har lavet vores egen, danske, version – dog uden konkurrence-elementet. Vi synes det var et godt emne for en intruktionsvideo og synes der lå meget på skrift om emnet, men ikke nok med en humoristisk eller visuel indgangsvinkel.

  Tjek filmen ud på:

  http://www.youtube.com/watch?v=fb4FzjNEg64

  I må gerne kommentere på den.

  Tak.

 2. To each his own :)

  Ganske som George Perez og en velkendt dansk forfatter, så mener jeg at de eneste der kan slippe af sted med at klæde sig ud som superhelte i virkeligheden er unge piger/kvinder. Med ganske få undtagelser bør mænd afstå fra den slags :)

  Det seneste nummer af Wizard har to gode eksempler på hvordan det kan gøres godt med en fyr der er klædt ud som hhv. Doc Ock og Green Goblin.

Der er lukket for kommentarer.