Justice League-film instrueres af George Miller

JLASom tidligere rapporteret går Fox i gang med at indspille en Justice League-film til næste år, og nu har de så fået sat en instruktør på, nemlig George Miller som har instrueret alt fra Mad Max-filmene til Babe, den kække gris. Et spændende valg, men Miller er en kompetent instruktør, så det skal nok gå.

Det lader til at JLA i filmen kommer til at bestå af Superman, Batman og “mindst” Aquaman, Wonder Woman og The Flash – for de sidste tos vedkommende tales der om muligheden for en solo-film bagefter Justice League-filmen.
Tidligere rygter om at det blev en film baseret næste udelukkende på Motion Capture lader ikke til at have noget på sig – der er tale om en live-action film med masser af Special Effects.

Der er ikke noget nyt om hvem der spiller de forskellige figurer, men det er forholdsvis sikkert at vi ikke ser Christian Bale og Brandon Routh som henholdsvis Batman og Superman.

Udgivet af

Ulf Reese Næsborg

Ulf Reese Næsborg er født i 1971, og har læst tegneserier siden da, hvilket vil sige at han har læst stort set samtlige albumudgivelser i Danmark indtil starten af 90'erne, hvor han begyndte at læse overvejende udenlandske tegneserier. Læser mest amerikanske tegneserier, både fra 'de to store' og fra Indie-udgivere. Yndlingsforfatterne er Grant Morrison, skarpt efterfulgt af Alan Moore, men han har også et blødt punkt for Brian Michael Bendis, J. Michael Straczynski og Brian K. Vaughan. Han er manden bag tegneseriesiden og som sådan den man skal kontakte hvis man har generelle spørgsmål eller kommentarer til siden.

En tanke om “Justice League-film instrueres af George Miller”

  1. Den skal jeg helt klart se når den En dag kommer… mest af alt fordi den gode batman jo er med i den

Der er lukket for kommentarer.